Het afgelopen jaar hebben we de aandacht gericht op de Indisch en Surinaamse Toko’s annex restaurants. Zo hebben we een blog geschreven over deze branche en zijn daarop ook vele malen hierdoor benaderd, waar ook opdrachten zijn uitgekomen.

De eerste indruk is dat deze ondernemers gewend zijn hard te werken, maar ook angstig zijn om zaken uit handen te geven. En niet gerust zijn de kassalade over te geven. Daar komt nog bij dat het totaal niet hygiënisch is om steeds te wisselen tussen afrekenen en de voeding.  Wij kunnen met ProfX POS een aantal van deze zaken uit handen nemen. ProfX POS heeft een weegcertificaat, we kunnen dus een weegschaal aan de kassa koppelen. Ook heeft ProfX POS meerdere pinautomaat-certificaten zodat de klant contactloos kan betalen met zijn pinpas of Creditcard. ProfX POS is ook verbonden aan een geldwisselmachine die het geld ontvangt en razend zijn wisselgeld terug geeft.

U ziet: hier wordt in een keer 3 problemen opgelost. Hygiëne, Wisselgeld fouten en kasverschillen behoren tot het verleden.  Voor de pinautomaat krijgt u de App MyEMS waarop u alle PIN transacties kunt volgen. De wisselgeldautomaat kunt u alleen openen. Niemand komt meer tijdens het werk aan het geld.  Heeft u interesse? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Wat kunt u nog meer met ProfX POS?

  • Eenvoudig uw prijzen aanpassen zien wat er verkocht is aan producten handig bij de inkoop.
  • Klanten punten laten sparen.
  • Klanten factureren: handig bij catering en zakelijke debiteuren. 

Ook de bediening is eenvoudig. U laat alleen de zaken zien die voor uw medewerkers van belang zijn, zo voorkomt u foute aanslagen en zal het tempo op de werkvloer verbeteren. Tegoed en cadeau bonnen worden voor u beheerd door de kassa. De klant staat centraal en naast de hoge standaard van hygiëne laat u ook op het klantenscherm zien wat er gewogen en geboekt wordt. Ook dit geeft vertrouwen, en zal uw omzet doen stijgen. En als de kassa even niet gebruikt wordt, laten we een presentatie zien op het klantenscherm. 

ProfX POS is een in Nederland ontwikkeld en onderhouden pakket wat inmiddels al meer dan 12 jaar op de markt verkrijgbaar is. En als u ProfX POS met al zijn toebehoren hebt gekocht of gehuurd, dan leiden we u en uw personeel op tot vakkundige medewerkers die gemotiveerd aan de dag zullen beginnen en er een sport van zullen maken om uw klanten zo goed mogelijk te bedienen. De gehele opstelling staat bij ons in de showroom te Zoetermeer.

Binnenkort staan we van 19 t/m 21 februari op de Eurocis in Duitsland

Eurocis Adres
Messeplatz,
Messe Düsseldorf GmbH,
Stockumer Kirchstraße 61,
40474 Düsseldorf,
Duitsland

Bel me als u meer informatie of een demo wilt ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Nico Schreuder
Tel: 06 549 058 24