De kassa in de horeca speelt altijd een belangrijke rol. We leiden ons personeel door de stroom van orders maar hoe komt z’n order vandaag de dag tot stand? Laten we eerst eens kijken welke soorten horeca we hebben en hoe we er mee omgaan.

Wat betekend Horeca nu eigenlijk? Volgens het grote Googel is de betekenis als volgt:

“Het woord horeca is een samentrekking en bestaat uit de woorden hotel, restaurant en café. De horeca omvat de bedrijfstak van alle diensten die horen bij hotels, restaurants en cafés. Binnen de bedrijfstak horeca zijn een heleboel verschillende bedrijven gevestigd, en er is een zeer gevarieerd aanbod van werk en werkzaamheden.”

We kunnen de Horeca grof opdelen in twee sectoren:

1. We brengen het naar de klant.

2. De klant komt het bij ons halen.

Als we in de bezorging sector kijken zien we verschillende bedrijven. Zo hebben we pizza en snack bezorging, maar ook zaken als tafeltje dekje of een nieuw fenomeen: restaurant aan huis, maar de voedseldozen en kratten doen ook ruim hun intrede. De maatschappij is constant aan het veranderen en dat is goed, want dat brengt nieuwe ideeën en nieuwe ideeën brengen nieuwe kansen, in de loop van de tijd vallen er meer van af maar andere zullen blijven en doorgroeien.

De kunst voor u als ondernemer is om de juiste zaken eruit te halen die bij u en uw bedrijf passen. Vaak geeft u als ondernemer een nieuwe ontwikkeling een extra zetje in de rug en kunt u door uw ervaring en wilskracht er eenvoudig op doorgroeien of meeliften.

Het ProfX POS systeem kan daar vaak een handig hulpmiddel bij zijn.

Nu we ook het internet hebben ontsloten voor het ProfX POS systeem, komen er legio mogelijkheden vrij. Zo kan een ondernemer zijn zaak eenvoudig verdubbelen door middel van een webshop.

Om even in de Horeca te blijven, uw klanten kunnen nu direct in uw eigen website bestellen. Als de order binnenkomt is hij betaald via Ideal en komt hij zo uit de printer om verwerkt te worden. De klant is opgenomen in uw klantenbestand en financieel is hij afgehandeld en opgenomen in uw journaal. Hoe makkelijk wilt u het hebben?

En wilt u meer klandizie? Deel dan de QR-codes met uw omgeving. Plaats ze op in uw reclame en onder aan uw klantenbon.

Maar ook in de bediening staan we voor nieuwe ontwikkelingen. Waar nu de ober nog met zijn handheld rondloopt bestellen we straks gewoon via onze smartphone. Voor de bezorgbedrijven al de gewoonste zaak van de wereld en voor u straks ook.

Kassacentrum levert zowel de hard- als software. We kopen de hardware in bij geselecteerde bedrijven, met deze bedrijven doen we al jaren lang zaken en zijn hechte relaties ontstaan met gunstige voorwaarden. Zo hebben we geen transportkosten op onderdelen en dan ook 100% garantie, ook met onze Aziatische relaties. De goederen die we verkopen komen vaak rechtstreeks van de fabrikant en vanuit de gehele wereld, dit resulteert in top kwaliteit en door ons persoonlijk gecontroleerde, voor ons aangepaste en geteste apparatuur.

Kassacentrum heeft een groot geselecteerd assortiment, en alle goederen uit onze prijslijst zijn uit voorraad leverbaar.

Bij Kassacentrum kunt u elk product kopen maar niet van elk merk. Door onze strenge selectie krijgt u een betere kwaliteit en een product dat u langere tijd kunt gebruiken. De garantie die wij geven kan dan ook verlengt worden naar 5 jaar. Een tweede belangrijke rede is dat we niet alles in voorraad kunnen hebben zodat dat onze service niet in gevaar loopt, door bijvoorbeeld onderdelen schaarste. Bij Kassacentrum.nl gekochte goederen zijn altijd gegarandeerd.

Software is van een groter belang daarbij heb je korte lijnen nodig met de ontwikkel en de supportafdeling. Nu is ProfX POS al jaren op de markt, maar er blijven altijd wensen over, machines worden sneller, de gebruiker verbruikt steeds meer data die we verwerken moeten, een simpele journaal uitdraaien is niet meer genoeg.

Voor support en verdere ontwikkelingen kan ik u gerust stellen, Kassacentrum bestaat al meer dan 42 jaar en de gemiddelde medewerker loopt al meer dan 15 jaar mee. Zij hebben de ervaring waarop u kunt bouwen en verder kan ontwikkelen.

Heeft u interesse in deze ontwikkelingen en wilt u uw omzet ook verbeteren? Stuur mij dan even mailtje, dan hou ik u persoonlijk op de hoogte!

Met vriendelijke groet,

Nico Schreuder

Kassacentrum | Chroomstraat 34, 2718 RR Zoetermeer | Geopend van ma. t/m vr. van 09:00 tot 17:00 uur | 079 - 71 70 707 info@kassacentrum.nl   Sluiten