Mobiel pinautomaat kopen


Als u een mobiel pinautomaat wilt kopen, dan bent u bij Kassacentrum aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor het beste afrekenapparatuur en de meest klantvriendelijke service. Wij hebben al jaren ervaring in dit vakgebied en delen onze kennis graag met u. We adviseren u dan ook graag als u er niet uitkomt, zodat u met het juiste product voor uw onderneming naar huis gaat.

Mobiel pinautomaat kopen: maak de juiste keuze

Bij ons kunt u zeker terecht voor pinautomaten. We hebben twee soorten mobiele pinautomaten in ons assortiment. Bent u dus op zoek naar een mobiel pinautomaat, dan kunt u bij ons de volgende kopen:

  • VX570/VX820: geavanceerder terminal, klantgedeelte en kassiersgedeelte, flexibel apparaat, contactloos betalen, hoge transactiesnelheid
  • VX 680 GPRS: spatwaterdicht en schokbestendig, touchscreen, contactloos betalen, overal te gebruiken via GPRS

U kunt de pinautomaat naar uw keuze gemakkelijk online bestellen. U kunt er dan voor kiezen om deze in uw zaak te laten bezorgen en monteren, of om dit zelf te doen.

Jarenlange ervaring

Een mobiel pinautomaat bij ons kopen is zonder enig risico. Wij zijn niet voor niets al meer dan 40 jaar actief in de kassa branche en hebben vele oplossingen voor u binnen handbereik. Heeft u dus advies nodig over het kopen van het juiste mobiel pinautomaat voor uw zaak, dan helpen we u graag verder. Bel naar +31(0)797170707 voor meer informatie of bestel uw apparatuur direct online!

Voor 15:00 besteld, Dezelfde dag nog verzonden!

Bestelling boven €500-, Gratis verzending!

Al meer dan 40 jaar ervaring in business to business!

Contactformulier

13 + 6 =

[link]