POS kassasysteem winkel


Als u graag een POS kassasysteem in uw winkel wilt, neemt u contact op met Kassacentrum. Daar kunt u namelijk niet alleen terecht voor verschillende kassasystemen, maar ook voor kassasystemen op maat. Elke winkel en elke werkwijze is natuurlijk anders. Er zijn andere uitdraaien nodig voor de administratie aan het eind van de dag en er zijn verschillende aantallen medewerkers. Daarom zorgen wij altijd voor een POS kassasysteem op maat, zodat deze helemaal bij uw winkel past.

Een op maat gemaakt POS kassasysteem voor uw winkel

Waaraan moet het POS kassasysteem voor uw winkel voldoen? Slaat u artikelen per productgroep aan of per stuk? Of heeft u een erg groot assortiment en wilt u graag werken met barcode en scanning? Dat zijn allemaal opties die mogelijk zijn bij Kassacentrum. Daarnaast is het ook afhankelijk van het aantal medewerkers welk niveau van beveiliging we u aanraden. We adviseren u graag over het juiste POS kassasysteem voor uw winkel. Samen kiezen we het systeem dat het best bij uw winkel past.

Laten installeren en programmeren

Heeft u zelf weinig verstand van kassasystemen en wilt u er zeker van zijn dat het nieuwe POS kassasysteem goed in uw winkel wordt geïnstalleerd en geprogrammeerd? Kies dan voor onze programmeerservice waarbij een monteur ervoor zorgt dat uw kassasysteem klaar voor gebruik is. Het is ook nog mogelijk om onze monteur uit te laten leggen hoe alles precies werkt. Heeft u nog advies nodig, dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar +31(0)797170707. Daarna kunt u het POS kassasysteem voor uw winkel direct online bestellen!

Voor 15:00 besteld, Dezelfde dag nog verzonden!

Bestelling boven €500-, Gratis verzending!

Al meer dan 40 jaar ervaring in business to business!

Contactformulier

15 + 14 =

[link]