ProfX POS Systeem

POS Systeem kopen? Kassacentrum beschikt over een ruim aanbod Point of Sale Systemen (Touchscreen kassa) voor elke markt. Uiteraard kunnen wij u adviseren over een geschikt POS Systeem. Mogen we u eerst vertellen hoe na 15 jaar van ontwikkling van deze software de eenvoud van gebruik een feit is geworden. Want vandaag de dag hebben we binnen 2 uur uw winkel op orde. Bent u ook van no-nonsens en van een nuchtere aanpak dan bent u onze relatie om samen uw bedrijf naar een nieuwe hoogte te brengen met winst, orde en regelmaat.

Wij zijn te bereiken op 079-7170707. Of kom langs in onze showroom in Zoetermeer.

Waarom een ProfX POS Systeem kopen?

De indeling van de groepen en artikelen is door u zelf eenvoudig aan te maken en aan te passen. De BTW wijziging is inmiddels een feit geworden, in ProfX POS niet meer dan 1 minuut werk, dat is toch lekker werken! Doordat ProfX POS zo eenvoudig te bedienen is kunt u verder denken over hoe u meer management informatie slim in kunt zetten in uw bedrijfsvoering. Denkt u eens na over de indeling van uw winkel gekoppeld aan de leveranties of als u geen voorraad administratie bijhoud, toch een lijst krijgt met de verkochte producten over een opgegeven periode.

Pinautomaat

Uw POS Systeem is niet compleet zonder pinautomaat. Omdat wij veel klanten op zoek zagen gaan naar de juiste pinautomaat, en ook vaak verkeerde beslissingen zagen nemen, zijn wij zelf in contact getreden met de twee grootste maatschappijen in Nederland op gebied van pin-apparatuur: EMS (ABN-AMRO) en CCV. Van beide partijen zijn wij 100% business partner. Voor meer informatie over pinnen kunt u terecht op www.pincentrum.nl

Museumkaart en uw POS Systeem

Bij Kassacentrum hebben we nu ook de Museumjaarkaart kunnen toevoegen aan ProfX POS. Dit opent voor ons weer vele deuren naar musea en vergelijkbare kunst-instellingen. Naast de toegangscontrole is het gebruik van ProfX POS Systeem ook interessant voor de verkoop van souvenirs en horeca producten. Zo kunnen we in veel gevallen de kassa een meervoudige taak geven en onze omzet en verkopen exact volgen.

> Lees meer over de museumkaart in onze blog.

Overige accessoires voor uw POS Systeem

Naast een pinautomaat heeft u natuurlijk nog een ruime keuze uit accessoires voor uw touchscreen kassa. Als u bijvoorbeeld barcodes wilt scannen. Of uw verdiende geld veilig wilt opbergen. Ook hier zorgen wij voor! Neem u eens een kijkje op de pagina van onze barcodescanner, kassalade, printers, of netwerkaccessoires. Komt u er niet uit? Wij adviseren u graag, zodat u altijd de juiste keuze maakt.