ProfX POS heeft een aantal speciale software-oplossingen voor uw schoenenwinkel beschikbaar, daarom is ProfX POS het beste pakket voor schoenenwinkels!

Maattabellen

Met de maattabellen kunt u heel gemakkelijk nieuwe series schoenen invoeren in uw systeem en tevens direct de juiste labels uitdraaien, direct dubbel voor zowel op de schoen als op de schoenendoos.

De maattabellen zijn geheel naar eigen wens in te richten, een onbeperkt aantal maattabellen zorgt er voor dat u altijd de juiste maattabel beschikbaar heeft. Het ene merk schoen is het andere niet qua maten.

U vult achter elke maat de hoeveelheid ontvangen stuks in en drukt op de functie ‘snelboeken’, het systeem gaat voor u aan de slag.
Van alle stuks wordt de voorraad ingeboekt en de software zal vragen of u de labels wilt printen, drukt u ‘ja’ dan rollen direct de labels uit de printer.

Deze labels kunnen ook gescand worden bij het afrekenen, zo boeken we direct de juiste voorraad af en houden we een scherp beeld van de actuele voorraadstatus per maat.

Met de functie ‘check price’ kunnen we precies zien welke maten van deze serie schoenen nog in de voorraad aanwezig zijn, dit scheelt u vele loopjes naar het magazijn en zorgt ervoor dat u in de winkel kan blijven waardoor de aandacht voor de klant en de bewaking van uw winkel optimaal is. Meer doen in kortere tijd!

Koppeling naar uw website

Wilt u na de opstartfase een koppeling naar uw website voor de prijs- en voorraadinformatie, dan is dat mogelijk, uw artikel uit uw website wordt eenvoudig gekoppeld aan het artikel in de database, waarna artikel en voorraadinformatie aan beide zijden bijgehouden worden.

Vele importmogelijkheden, u importeert leveranciersprijslijsten of digitale facturen eenvoudig in uw ProfX POS Systeem, dit kan u heel veel invoerwerk schelen!

ProfX POS

Verder kunt u met ProfX Manager alle rapportages die beschikbaar zijn ook opslaan als Excel-, Word- of PDF-document. Met ProfX Manager, het PC-pakket van ProfX POS bestuurt u het kassasysteem gemakkelijk op afstand, zodat u de voorraad in kunt boeken terwijl de kassa in de winkel in gebruik is, of om wijzigingen aan te brengen aan de artikellijst of layout van het toetsenbord terwijl de verkoop gewoon door gaat.

Rapportages

Vele rapportages geven u meer inzicht in uw verkopen, top- en floplijsten tonen u de artikelen die u goed of juist minder verkoopt. Het marge-rapport geeft u direct inzicht in wat u verdient heeft. Het uren-overzicht geeft u een goed inzicht van welke uren in uw winkel druk en rustig zijn, zo schaalt u op de momenten waar het nodig is uw personeel op en spendeert u geen overbodig loonkosten op de rustige momenten. Nog vele andere rapportages zijn beschikbaar.

Voor uw administratie stuurt u één maal per week (of maand) gemakkelijk een export van de cijfers richting boekhouder of administrateur. Rapporteren met één druk op de knop.

Maak eens een afspraak in onze showroom zodat we u alles nog eens rustig en vrijblijvend kunnen laten zien en u zelf uw oordeel kunt vellen over hoe ProfX POS ook uw zaak verder kan helpen!