Uw webshop en de kassa, innovatie maakt uw winkel toekomst bestendig!

ProfX software en uw webshop zijn een constant proces van innovatie, uitbreiden en onderhouden. De afgelopen 12 jaar hebben we een stabiel kassa- en CRM+ pakket neergezet. Aan deze pakketten wordt nog constant gebouwd en onderhouden. Wij doen dat allemaal met eigen mensen, vanuit onze locatie in Zoetermeer – Nederland. Nu gaan we een nieuwe fase in: het koppelen van uw website en webshop. Onze klanten zijn constant in beweging en altijd op zoek naar efficiëntie en nieuwe producten en diensten om zo uniek mogelijk te zijn en meer klanten aan te trekken.

Een mooi voorbeeld zijn de telefoonkaarten, deze kunt u nu zo van uw kassasysteem verkopen. Extra omzet en winst zonder risico, u verkoopt het direct mee aan de kassa. Innovaties die gerelateerd gaan worden aan de ProfX software. Het moeilijke van deze is: ben je op tijd, te vroeg of is het goed voor een enkel bedrijf? Daarom peilen we constant onze klanten die ProfX software gebruiken om zodoende hun mening nog beter te filteren, zodat we onze keuze eenvoudiger kunnen maken. Veel van deze innovaties worden gefinancierd uit  het onderhoudsgeld en zien onze klanten terug in een volgende update. Zo hebben we de eerste koppelingen met WordPress mogen maken en zijn volop bezig met de connectie tussen ProfX Software en WordPress.

Waarom hebben we voor WordPress gekozen?

WordPress is wereldwijd de meest geaccepteerde, eenvoudigste en voordeligste oplossing om je doel te bereiken. Voor een pakket als WordPress zijn inmiddels duizenden plug-ins beschikbaar. Veel zijn gratis en enkele kosten geld, maar altijd tegen schappelijke prijzen. Maar wat komt er allemaal bij kijken om een goede webshop op te zetten?

  1. De website moet snel zijn.
  2. Automatisch back-up mogelijkheid.
  3. Hij moet geschikt zijn voor WordPress.
  4. Bewerkt kunnen worden met FileZilla. Hiermee kunnen we dieper in de website.
  5. Een goed plan van aanpak.

Wij kunnen u van A tot Z begeleiden. De afgelopen jaren hebben wij veel lesgeld betaald, allemaal ervaringen hoe het niet moet en waar het verkeerd gaat. Wij kunnen u dus als geen ander daarvoor behoeden.

Een goed plan van aanpak.

1. Maak een lijst met groepen producten of diensten die u verhandeld. Als u wilt kunt u deze groepen direct voorzien van sub-groepen.

2. Schrijf een tekst van +/- 300 worden waarom u uniek bent en waarom de klant bij u zou moeten komen.

3. Kijk op het web naar uw concurrenten en vergelijk de productgroepenlijst met die van u en kijk wat ze missen, waar u beter in bent en welke productgroepen geschikt zijn voor directe verkoop en welke u uit wilt lichten om zo een bezoek aan uw winkel af te dwingen.

4. Zet uw webshop eerst op papier, of gebruik Visio of Excel (bij Kassacentrum te koop). U krijgt nu de structuur te zien die ook gelijk dienst kan doen als planning voor het bouwen.

5. We kunnen nu de categorieën (productgroepen) vastleggen. De categorieën zijn een onderdeel van WordPress en hebben een basisrol in uw website. Als we de categorieën veelal gelijk houden met de productgroepen krijgen we één lijn in de zaak. Categorieën zijn dus belangrijk en maken het overzicht over uw zaak ook een stuk eenvoudiger.

Artikelgroepen >  WordPress pagina categorieën > Product categorieën > Blog categorieën > Adwords – Categorieën.

Bovenstaande lijn brengt structuur in uw zaak, zodat zeker gevonden worden op het internet. Maar er is meer, stel u voor dat we het bovenstaande allemaal goed voor u geregeld hebben, uw klanten weten u te vinden en er komen daarom mondjesmaat wat klanten bij dan staat uw website en kan het echte werk beginnen. Ook hier hebben we een plan voor. U bent een lokale winkel of een horeca gelegenheid, dan wilt u niet alle dagen bezig zijn met uw website dus moet dat geautomatiseerd worden.

Als u ProfX POS gebruikt kunt u uw winkelprijzen koppelen aan de prijzen die u op het web toont. U kunt vouchers uitgeven zodat men voordeel krijgt als men u bezoekt. Wilt u meer weten hoe we uw bedrijf aan meer klanten kunnen helpen, dus aan meer omzet, maak dan een afspraak met een van onze adviseurs. De volgende blog wil ik schrijven over gratis en betaald adverteren op het internet.

Wilt u dit ook lezen? Laat het mij dan weten!

Met vriendelijke groet, en goede zaken toegewenst,

Nico Schreuder

Kijk ook eens rond op https://wordpress.org/about/