Winkelweegschaal met bonprinter


Wilt u graag een winkelweegschaal met een bonprinter aanschaffen? Neem dan eens een kijkje in het uitgebreide en veelzijdige assortiment van Kassacentrum. Bij ons vindt u geheid de winkelweegschaal die aan uw eisen voldoet. Onze medewerkers helpen u dan ook graag bij het vinden van de juiste winkelweegschaal en adviseren u graag.

Een winkelweegschaal met bonprinter bestellen bij Kassacentrum

Als u op zoek bent naar een winkelweegschaal met bonprinter, dan heeft u bij Kassacentrum verschillende mogelijkheden. Zo kunt u kiezen uit de volgende opties:

  • KC Bonweegschaal: 28 uur zonder stroom te gebruiken, open prijzen voor gewicht en stuks mogelijk, 30 voorkeuzetoetsen, bon met opmaak
  • KC Elektrische bonweegschaal CT-100-15P-EC: 30 voorkeuzetoetsen, tot 8 verkopers, bon met opmaak
  • KLC 5500-R-EC: plateau van 380x240 millimeter, indeling 5/2 gram, capaciteit 15/6 kilogram
  • KC CL5000J-CD-EC: 1000 ingrediënten geheugen, LCD display, 32 verkopers

Al onze weegschalen zijn van uitstekende kwaliteit en bovendien zeer gebruiksvriendelijk. Onze medewerkers helpen u graag met het kiezen van de juiste winkelweegschaal met bonprinter voor uw winkel.

Online een bestelling plaatsen

Als u een winkelweegschaal met bonprinter gevonden heeft die voldoet aan uw wensen en eisen en die goed bij uw winkel past, dan kunt u direct online een bestelling plaatsen. U kunt de weegschaal laten bezorgen in uw zaak en laten installeren en programmeren door onze monteur, maar u kunt dit ook zelf doen en de weegschaal ophalen in onze vestiging in Zoetermeer. Voor meer informatie over onze producten kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen naar +31(0)797170707.

Voor 15:00 besteld, Dezelfde dag nog verzonden!

Bestelling boven €500-, Gratis verzending!

Al meer dan 40 jaar ervaring in business to business!

Contactformulier

11 + 6 =

[link]