Wisselautomaat kopen


Wilt u een wisselautomaat kopen? Geld is vies, maar o zo eenvoudig om mee te betalen. Kassacentrum biedt één van de beste en snelste wisselautomaten ter wereld aan. De Automatic Cash. Dit is een machine ontworpen om ingeworpen geld snel te tellen en het wisselgeld terug te geven.

Wisselautomaat kopen

Mijn naam is Nico Schreuder van Kassacentrum. Ik heb meer dan 40 jaar ervaring met afrekenen, met en rond de kassa.

Contant betalen is een bron van ergernis voor de winkelier. Waarom? Er verdwijnt veel geld bij het wisselen, en door ongevraagd lenen uit de kassalade.

Er zijn twee ergernissen bij de klant. Ten eerst telt men het geld niet meer terug. Daarnaast vormt geld, wat door vele handen gaat, een bedreiging voor de hygiëne in uw zaak. Vandaar dat het in een aantal Europese landen al langer tijd verboden is om geld en voedsel te gelijkertijd aan te raken. Daarnaast moet u goed kijken welke wisselmachine geschikt is voor uw branche.

Kassacentrum.nl (aan de Chroomstraat 34 2718 RR te Zoetermeer, Nederland) heeft het eerste exemplaar nu in de showroom staan en gekoppeld aan ons ProfX POS Systeem.

De volgende exemplaren zijn binnen 2 weken leverbaar en daarna zoals alles bij Kassacentrum.nl vast op voorraad.

Bekijk de Automatic Cash

Automatic Cash

Zo heet de wisselautomaat. Deze is samen met een gekoppelde pinautomaat de oplossing voor de winkelier of horecaondernemer om hygiënisch en fraude-vrij te werken. Automatic Cash is snel, wisselt biljetten en munten en bespaart veel tijd bij het opmaken van de kas.

Wilt u meer weten over de Automatic Cash wisselgeldautomaat, ga dan naar onderstaande link.

Video