ProfX POS en de Museumjaarkaart

11 Nov 2019 15:51

ProfX POS en de Museumjaarkaart

Bij Kassacentrum hebben we nu ook de Museumjaarkaart kunnen toevoegen aan het ProfX POS-systeem. Dit opent voor ons weer vele deuren naar musea en vergelijkbare kunst-instellingen.
Naast de toegangscontrole is het gebruik van ProfX POS ook interessant voor de verkoop van souvenirs en horeca producten. Zo kunnen we in veel gevallen de kassa een meervoudige taak geven en onze omzet en verkopen exact volgen.

Doordat we gebruikmaken van verschillende gebruikers-niveaus is de vrijwilliger beschermd tegen  oneigenlijk gebruik en kunnen we ze een fijne werkomgeving bieden, terwijl de manager alles wat er gebeurd van achter zijn bureau kan volgen.

ProfX POS

ProfX POS bestaat inmiddels al meer dan 12 jaar en is een volwassen pakket, maar is tevens nog altijd volop in beweging en wordt nog dagelijks doorontwikkeld naar de wensen van onze klanten. Ons ProfX POS werkt nu dus ook met de museumjaarkaart.

Sint-Janskerk

De activatie van de Museumjaarkaart is tot stand gekomen met onze gewaardeerde klant, Stichting Goudse Sint-Jan ,wat overigens meer dan de moeite waard is om eens te bezoeken. Deze kerk heeft de mooiste glas en lood ramen die in de wereld bestaan. De rustige uitstraling aldaar geeft u een moment van bezinning. Geniet er van.

De Sint-Janskerk of Grote Kerk in de Nederlandse stad Gouda is een grote kruiskerk in gotische stijl. De kerk is beroemd vooral vanwege de reeks gebrandschilderde glazen. Het kerkgebouw zelf heeft karakteristieke overkappingen en is het langste kerkgebouw in Nederland met 123 meter, buitenwerks.

 

Heeft u interesse om meer van ons systeem te zien en te beleven? Neem dan contact met ons op dan maken we een vrijblijvende afspraak.


Contact

Chroomstraat 34
2718 RR Zoetermeer
Nederland
079 7170707
info@kassacentrum.nl