Met ProfX POS de zomer door

08 Jul 2019 00:00

Met ProfX POS de zomer door

Het eerste half jaar is weer achter de rug. Al onze oude, maar ook de vele nieuwe klanten die we hebben mogen verwelkomen zijn er over het algemeen weer goed doorheen gekomen.

Met namen de ProfX POS gebruikers zijn behoorlijk gegroeid. Zij hebben meer winst kunnen realiseren met gelijke omzet, het gevolg van efficiënt werken en organiseren. Steeds meer van onze klanten gaan met de ProfX Manager ontdekken dat je op een eenvoudige manier exact kunt zien wat er op een product of een productgroep verdient wordt. Als deze gegevens dan weer gebruikt worden voor het goederen pallet en de inrichting kom je wel erg dicht bij professionaliteit zonder grote investeringen te moeten doen.

In het komend half jaar willen we nog meer aan voorlichting en trainingen gaan doen om ook de komende, en de rest van de ProfX POS gebruikers hiervan te laten genieten. De uitgangspunten zijn: tijd vrij maken, efficiënter werken en een goede arbeidsverdeling. Helaas zien we in dit laatste onderdeel nog een hoop stress en narigheid. In de kleinere zaken is er vaak 1 persoon die de kar trek, de lakens uitdeel en niet voldoende kennis beheerst om een team te vormen, zodat de arbeidsverdeling ook als team wordt opgevolgd. Ook daar willen we in de training meer aandacht aangeven.

 

Kortom: wil je dat jou zaak ook efficiënt en door een team gedreven wordt? En wil je meer gaan verdienen? Stap dan over op ProfX POS.


Contact

Chroomstraat 34
2718 RR Zoetermeer
Nederland
079 7170707
info@kassacentrum.nl