Brandwerende geldkluis kopen


Met een brandwerende geldkluis weet u zeker dat uw geld echt veilig ligt. En dat is natuurlijk waar u naar op zoek bent. Bij Kassacentrum bent u daarvoor aan het juiste adres. Wij hebben al meer dan 40 jaar ervaring in deze branche en weten u alles te vertellen over onze kluizen. We hebben een erg ruim en veelzijdig aanbod aan brandwerende geldkluizen en adviseren u graag over de juiste keuze voor uw onderneming.

Uw geld ligt pas écht veilig in een brandwerende geldkluis

Natuurlijk beschermt een geldkluis tegen inbraak. Maar een brandwerende geldkluis biedt bescherming tegen inbraak én brand. Zo weet u zeker dat uw geld écht veilig is. U kunt bij ons kiezen uit kleine kluisjes en erg grote kluizen, allen van dezelfde uitstekende kwaliteit. Zo kunt u ook kiezen of u liever een cijferslot heeft, de kluis wil openen met een code of graag met een sleutel werkt. Dit is allemaal afhankelijk van de frequentie waarin u de kluis opent. We hebben zelfs een speciale kluis voor bijvoorbeeld een laptop of geldlade. Zelfs eentje die met een app te openen en te sluiten is!

Bekijk onze kluizen

Snel een kluis in huis

Als u een brandwerende geldkluis bij ons bestelt, dan heeft u deze zeker snel in huis. U kunt ervoor kiezen om deze in uw zaak af te laten leveren, of om deze zelf op te komen halen in Zoetermeer. Uiteraard bespaart u kosten als u de brandwerende geldkluis zelf komt halen. Heeft u nog advies nodig over de juiste kluis voor uw toepassing? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31(0)797170707. Heeft u al een keuze gemaakt, dan kunt u de kluis naar keuze direct online bestellen

Misschien ook interessant


Interesse? Neem contact op, of kom langs in de showroom!IDEAL

© 2020 Kassacentrum. Alle rechten voorbehouden.

Privacy | Cookies | Retourbeleid