Kassa kopen horeca

Moet u een nieuwe kassa kopen voor in de horeca? Dan kunt u terecht bij Kassacentrum. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van kassa’s en andere afrekenapparatuur. Wij begrijpen dat elk bedrijf een ander soort kassa nodig heeft, zeker in de horeca. Voor de horeca zijn er veel verschillende opties waar wij u graag over adviseren.

Kassa kopen die speciaal gemaakt is voor de horeca

U heeft een kassa nodig horeca bedrijf. Maar waar moet u allemaal op letten? Dat kan zeker lastig zijn. Gelukkig hebben wij al meer dan 40 jaar ervaring en hebben we de kennis in huis die nodig is om u te helpen met het maken van de juiste keuze. Zo moet u bij het kiezen van een kassa met verschillende aspecten rekening houden. In de horeca kan het bijvoorbeeld prettig zijn om een hoog beveiligingsniveau op uw kassa te laten zetten. Hierbij krijgen alle medewerkers een eigen sleutel op de kassa en een eigen portemonnee om mee af te rekenen. Zo kunt u precies zien van welke persoon de fouten komen.

Online bestellen

Als u een kassa gaat kopen voor in uw horeca zaak dan kunt u bij ons kiezen uit verschillende opties. Zo kunt u de kassa op komen halen bij onze vestiging in Zoetermeer of wordt deze aan u verzonden. Bij beide opties programmeert u de kassa zelf. U kunt er ook voor kiezen om de kassa door een monteur te laten programmeren en om deze monteur de werking van de kassa aan u en uw collega’s uit te leggen. De keuze is aan u. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar +31(0)797170707.

Ook interessant

kasregister
Kasregisters

pinautomaat kopen : Ingenico IWL Wi-Fi
Pinautomaat
pos systeem
POS Systeem

Interesse? Of meer informatie?

Kassacentrum | Chroomstraat 34, 2718 RR Zoetermeer | Geopend van ma. t/m vr. van 09:00 tot 17:00 uur | 079 - 71 70 707 info@kassacentrum.nl   Sluiten