Kassa kopen voor winkel


Wilt u graag een nieuwe kassa kopen voor uw winkel? Dan moet u bij Kassacentrum zijn. Wij hebben namelijk een uitgebreid aanbod aan verschillende kassa’s zodat u altijd de juiste kassa voor uw winkel kunt kopen. Weet u niet precies welke kassa het beste is voor uw winkel? Dan helpen wij u graag door u te adviseren. Wij zorgen ervoor dat u de juiste kassa voor uw winkel zult kopen!

De juiste kassa kopen voor in uw winkel

Als u een kassa gaat kopen voor uw winkel, dan is het van belang dat u rekening houdt met een aantal zaken. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Daarvoor gaan we graag met u in gesprek; het is namelijk afhankelijk van uw bedrijf en werkwijze welke soort kassa voor uw winkel geschikt is. Wilt u bijvoorbeeld artikelen per productgroep aanslaan, of per stuk? Of wilt u graag werken met barcode en scanning? En wat voor mate van beveiliging wilt u op uw kassa? Als u met veel verschillende medewerkers werkt is het slim om met een hoge beveiliging te werken, zodat u fouten direct naar één persoon kunt herleiden.

Bekijk onze Kassa's

Direct online een kassa kopen

Weet u al precies wat voor soort kassa u wilt? Dan kunt u deze direct online bestellen. U kunt ervoor kiezen om uw kassa zelf te programmeren of dit door een gespecialiseerde en ervaren monteur te laten doen, die de werking van de kassa ook nog eens aan u uitlegt. Heeft u nog advies nodig bij het kopen van een kassa die helemaal bij uw winkel past? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31(0)797170707.

Misschien ook interessant


Interesse? Neem contact op, of kom langs in de showroom!