Kassa met touchscreen kopen


Wilt u graag een kassa met touchscreen kopen? Dat is een goed idee. Bij Kassacentrum vindt u namelijk niet alleen een groot en veelzijdig assortiment aan kassa’s, maar ook een uitstekende service. Ook als u net begint met uw onderneming en nog weinig verstand van kassa’s heeft, kunt u er bij ons op rekenen dat u met een kassa die helemaal bij uw onderneming past de deur uit gaat.

Een kassa met touchscreen kopen bij Kassacentrum

Bij Kassacentrum kunt u zeker een goede kassa met touchscreen kopen. U ziet deze kassa’s steeds vaker. Ze zien er niet alleen professioneel uit, dat zijn ze ook. U kunt kiezen voor verschillende opties. Wilt u graag werken met assortimentsgroepen, wilt u graag elk artikel apart aanslaan of werken met barcode en scanning? Bij ons is het allemaal mogelijk. Ook de mate van beveiliging is bij ons op maat te maken. Werkt u met erg veel medewerkers, dan kan het prettig zijn om iedereen van de kassa gebruik te laten maken middels een persoonlijke sleutel. Mocht er dan een fout gemaakt worden, dan weet u precies wie deze fout wanneer gemaakt heeft.

Bekijk onze Touchscreen-kassa's

Persoonlijk advies

Wilt u graag een kassa met touchscreen kopen, maar komt u er niet helemaal uit? Wij helpen u graag de juiste keuzes te maken door u te adviseren. Heeft u uiteindelijk een kassa uitgekozen, dan kunt u deze direct online bestellen. Hierbij kunt u er ook voor kiezen om uw kassa door een monteur helemaal te laten programmeren zodat u er meteen mee aan de slag kunt. Bestel dus direct online of bel voor advies en ondersteuning bij het maken van uw keuze naar +31(0)797170707.

Misschien ook interessant


Interesse? Neem contact op, of kom langs in de showroom!IDEAL

© 2020 Kassacentrum. Alle rechten voorbehouden.

Privacy | Cookies | Retourbeleid