Kassasysteem horeca met touchscreen


Wilt u graag een kassasysteem voor uw horeca zaak aanschaffen dat een touchscreen heeft? Dat is een slimme keuze; het kan de dagelijkse werkzaamheden zeker versnellen. Als u op zoek bent naar een kassasysteem van zeer hoge kwaliteit en één die helemaal bij uw bedrijf past, bent u bij Kassacentrum aan het juiste adres. Wij adviseren u graag over het juiste touchscreen kassasysteem voor uw horeca zaak.Bekijk ons assortiment

Kassasysteem voor uw horeca zaak: met touchscreen

U ziet het steeds vaker in horeca zaken: een kassasysteem met touchscreen. En dat is niet zonder reden. Het werkt snel en u kunt makkelijk elke bestelling per stuk aanslaan. Wij hebben al meer dan 40 jaar ICT ervaring en kunnen u helpen het juiste kassasysteem voor uw bedrijf samen te stellen. Zo kunt u zelf kiezen wat voor soort beveiliging u op uw kassasysteem wenst. In een horecabedrijf werken vaak veel mensen, dus is het handig om goede beveiliging te hebben. Iedere medewerker heeft dan een eigen sleutel zodat u, als er fouten gemaakt worden, precies kunt zien door wie deze fouten gemaakt zijn. Zo zijn er nog veel meer op maat gemaakte opties.

Bestel direct uw kassasysteem

Heeft u het juiste kassasysteem met touchscreen voor uw horeca zaak uitgekozen, dan kunt u deze direct online bestellen. Wilt u graag weten of u de juiste keuze maakt? Of wilt u weten welke opties en toevoegingen nog extra mogelijk zijn? Dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar +31(0)797170707.

Misschien ook interessant


Interesse? Neem contact op, of kom langs in de showroom!