Mobiele pinautomaat kopen


Als u een mobiele pinautomaat wilt kopen, dan bent u bij Kassacentrum aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor het beste afrekenapparatuur en de meest klantvriendelijke service. Wij hebben al jaren ervaring in dit vakgebied en delen onze kennis graag met u. We adviseren u dan ook graag als u er niet uitkomt, zodat u met het juiste product voor uw onderneming naar huis gaat.

Mobiele pinautomaat kopen: maak de juiste keuze

Bij ons kunt u zeker terecht voor pinautomaten. We hebben twee soorten mobiele pinautomaten in ons assortiment. Bent u dus op zoek naar een mobiele pinautomaat, dan kunt u bij ons de volgende kopen:

U kunt de pinautomaat naar uw keuze gemakkelijk online bestellen. U kunt er dan voor kiezen om deze in uw zaak te laten bezorgen en monteren, of om dit zelf te doen.

Bekijk onze Pinautomaten

Jarenlange ervaring

Een mobiele pinautomaat bij ons kopen is zonder enig risico. Wij zijn niet voor niets al meer dan 40 jaar actief in de kassa branche en hebben vele oplossingen voor u binnen handbereik. Heeft u dus advies nodig over het kopen van het juiste mobiele pinautomaat voor uw zaak, dan helpen we u graag verder. Bel naar +31(0)797170707 voor meer informatie of bestel uw apparatuur direct online!

Misschien ook interessant


Interesse? Neem contact op, of kom langs in de showroom!IDEAL

© 2020 Kassacentrum. Alle rechten voorbehouden.

Privacy | Cookies | Retourbeleid