Pinautomaat

Een heldere en voordelige oplossing

Pinnen? Ja graag!

Wilt u een voordelige en betrouwbare pinautomaat kopen? Omdat wij als kassaleverancier veel klanten op zoek zagen naar de juiste pinautomaat, en ook vaak verkeerde beslissingen zagen nemen, zijn wij zelf in contact getreden met de twee grootste maatschappijen in Nederland op gebied van pin apparatuur: EMS (ABN-AMRO) en CCV. Van beide partijen zijn wij inmiddels 100% business partner.

Pinrollen kopen?

Klik op de onderstaande afbeelding.

Bekijk onze pinfolder

Dit heeft geresulteerd in een brede range van apparatuur, van een eenvoudige stand-alone balie pinautomaat tot een geïntegreerde oplossing binnen uw Point of sale, alles hebben wij voor u beschikbaar. Ook tijdelijk! Gaat u een pinautomaat kopen? Dan hangt de keuze af van de omstandigheden waarin u de pinautomaat gaat gebruiken. Zo zijn er budgetautomaten voor ondernemers die maar af en toe pinnen, maar ook machines die meer mogelijkheden bieden, zoals pinnen via wifi door uw hele bedrijf, pinnen met een directe koppeling aan uw kassasysteem of via mobiel pinnen via 4G van KPN in heel Nederland. De betaling van een pintransactie staat uiterlijk de eerstvolgende werkdag op uw bankrekening. De betaling van een creditcard wordt in maximaal 5 dagen bijgeschreven.

Liever één van onze medewerkers spreken? Bel 079-7170707 of kom langs in de showroom.

Wist u dat u bij Kassacentrum geen ondoorzichtige bundel kunt afsluiten, maar dat u alleen de werkelijk gemaakte pinbetalingen betaald.

Extra informatie:

U wilt een pinautomaat kopen. De keuze van uw pinautomaat hangt af van de omstandigheden waarin u de automaat gaat gebruiken. Zo zijn er budgetautomaten voor ondernemers die maar af en toe pinnen, maar ook machines die meer mogelijkheden bieden, zoals pinnen via wifi door uw gehele bedrijf, pinnen met een directe koppeling an uw kassasysteem of via mobiel pinnen via 4G/GPRS van KPN in heel Nederland. U heeft bij ons een directe koppeling van uw bankautomaat aan uw rekeningnummer. De betaling van een pintransactie staat uiterlijk de eerstvolgende werkdag op uw bankrekening. Geen omzwervingen van geld maar een standaard directe koppeling met uw automaat en uw rekening.

De kosten helder:

* Abonnement per maand € 7,95. Inclusief alle rapportages, software updates en parameterbeheer, elders vaak apart berekend. * Kosten per betaling € 0,065. Bij meer dan 1000 transacties per maand kunnen wij nog scherpere tarieven voor u opvragen. Laat ons uw gemiddelde volume weten en we kunnen een passende aanbieding maken. Dit doen wij altijd in overleg met de maatschappij. * Geen dure bundels of overige kosten.

Optie, altijd doorwerken:

Complete serviceverzekering op uw automaat € 150,- per jaar. Inclusief alle onderdelen, uurloon, helpdesk, voorrijden, persoonlijke service en vervangende pinautomaat bij niet kunnen repareren binnen 8 werk uren.

Pinrollen:

Wij leveren u voordelige pinrollen direct vanuit het fullfillmentcenter van de fabrikant, vandaag besteld voor 15:00 uur is morgen in huis.

Zoals u ziet proberen we de zaken zo helder mogelijk aan u voor te stellen. Wat bij “anderen” vaak zo vaag mogelijk gehouden wordt. Geen vreemde of verborgen voorwaarden, maar gewoon direct uw eigen pinautomaat met een voordelige betaalovereenkomst.

Liever één van onze medewerkers spreken? Bel 079-7170707 of kom langs in de showroom.