Run op wisselgeldautomaten.

21 Mar 2020 09:49

Run op wisselgeldautomaten.

Er is een ware run ontstaan op wisselgeldautomaten. Wergevers willen de werknemers zoveel mogelijk te beschermen, maar waarom dan niet alleen pinnen? Het antwoord is eenvoudig: vele branches kunnen niet zonder contanten, omdat bijvoorbeeld de inkoop contant betaald moet worden.

 

Kassacentrum levert snel een Automatic Cash wisselgeldautomaat zolang de voorraad strekt, als de voorraad uitloopt is er een levertijd van 3 weken.

We kennen twee typen: één in combinatie met ons Profx POS systeem en een stand-alone versie.

De eerste is compleet geintegreerd met de kassa en werkt net als een gekoppelde pinautomaat.
De tweede uitvoering is in combinatie met een touch-screen. Deze kunt u ook zelfstandig na behoefte inrichten.

De sofware is in het Nederlands en recycled de munten en twee soorten biljetten, dus voor de meeste zaken ruim voldoende. Beide modellen zijn eenvoudig te managen en bij te vullen wanneer nodig. De machine zoekt naar de snelste en meest logische uitbetaling van wisselgeld.

Kortom een goede machine voor elke winkel, supermarkt of bijvoorbeeld de coffeeshop.

Interesse? Bel ons dan kunnen we u referenties doorgeven die er al mee werken en we kunnen snel leveren.

Ook is deze machine eenvoudig te onderhouden, mensen gooien er van alles in dus support moet snel en kordaat zijn.
Hiervoor kunt u een service-overeenkomst bij ons afsluiten, wij hebben namelijk een landelijke servicedienst om uw continuiteit te garanderen.

Omschrijving
Automatic Cash is een machine die is ontworpen om geautomatiseerde contante betalingen te accepteren en altijd het juiste wisselgeld terug geeft, als antwoord op de behoefte van de detailhandelaar aan compactheid, efficiëntie, controle en beveiliging.

De standaardversie kan worden aangesloten op elke beheersoftware. Als er geen beheersoftware aanwezig is in de commerciële activiteit, zal de ADVANCE-versie van Automatic Cash als stand-alone voor de kassa fungeren en tevens de mogelijkheid bieden om op een printer te worden aangesloten.

Automatic Cash is uitgerust met een snelle muntacceptor; munten van een willekeurige denominatie worden door klanten in de machine gestoken en snel geteld: de munten worden vervolgens gebruikt om het uitbetalingssysteem te vullen.

De machine accepteert alle coupures van bankbiljetten, en gebruikt er twee als mogelijk wisselgeld via het recyclingsysteem.

Het recyclingsysteem van Automatic Cash, zowel voor munten als bankbiljetten, garandeert grote betalingsvolumes en wisselingen met slechts een klein initieel bedrag als voorraad. Via de 7-inch monitor of via het tweeregelige display zullen betalingen gemakkelijk en intuïtief zijn voor iedereen die wordt geconfronteerd met transacties in allerlei commerciële activiteiten. Op deze manier vermijdt de Cassiere ook elk contact met contant geld.

Dit is een van de belangrijkste voordelen van Automatic Cash: om hogere hygiënische normen te garanderen, vooral in bedrijven waar eten en drinken wordt verkocht, en ervoor te zorgen dat personeel dat met eten en drinken omgaat, niet in contact komt met mogelijke ziektekiemen en vuil op munten en bankbiljetten. Geldtransacties worden veilig beheerd, waardoor mogelijke telfouten en diefstal tot een minimum worden beperkt. De machine kan online worden aangesloten via internet, registreert alle transacties en kan ook op afstand worden beheerd: dit garandeert een constante en efficiënte controle van de dagelijkse gang van zaken door het geautoriseerde personeel door middel van ID-herkenning. Er kunnen verschillende gebruikersprofielen worden gedefinieerd voor veilige toegang tot het menu en machinebeheer. Automatic Cash is verkrijgbaar in elke kleur en de voorkant kan worden aangepast aan elk interieurontwerp en past bij elk bedrijf en elke toonbank. Uiterst compact, efficiënt en technologisch geavanceerd, is Automatic Cash geschikt voor elk bedrijf dat voor zijn klanten zorgt door de hygiënische normen te verhogen en elke betalingstransactie snel en veilig te maken.

 

 

 


Contact

Chroomstraat 34
2718 RR Zoetermeer
Nederland
079 7170707
info@kassacentrum.nl