De mogelijkheden in coronatijd.

19 Oct 2020 16:57

De mogelijkheden in coronatijd.

Vandaag wil ik het hebben over de mogelijkheden die deze tijd met zich meebrengt. Zoals velen van u wel weten, wil ik altijd dat mijn klanten weten waar ze mee bezig zijn. Iedereen krijgt optimale kwaliteit . En ja: dat is niet altijd het goedkoopste, maar de kans van slagen is dan ook vele malen groter.

Zo hebben we nu de webshop aan het kassapakket ProfX POS gekoppeld. We hebben de focus gelegd op de eenvoud. Uw webshop is nu zeer eenvoudig te onderhouden!

U maakt een product aan in de kassa, zet een vinkje bij webshop en hij kan direct in de webshop verkocht worden. U kunt het webshop artikel nog wat opleuken met wat tekst en afbeeldingen en het is klaar!
E
envoud en snelheid hoeven geen obstakel te zijn. U richt zich op uw klantencontact door middel van blogs en nieuweberichten.

Alles samen gevat is dit een reële kans om meer omzet te genereren met relatief weinig inspanning.

Doordat wij tevens de ontwikkelaars zijn is er ook van alles mogelijk op het gebied van aanpassingen.

Zo hebben we naast retail ook een variant voor groothandels. Compleet met variabele gewichten, verzendklasse en diverse koppelingen.

Heeft u interesse wij geven u exclusief, vrijblijvend en geheel corona-proef, onder het genot van een kopje koffie, een complete demonstratie in onze showroom te Zoetermeer.  Tijdsduur +/- 1 uur.

Maak een afspraak. Bel me op 079 71 70 707 of stuur een email naar info@kassacentrum.nl

Met vriendelijke groet,
Nico Schreuder

Heeft u vragen schroom niet maar bel me!


Contact

Chroomstraat 34
2718 RR Zoetermeer
Nederland
079 7170707
info@kassacentrum.nl