Waarom pinnen voor u interessant is

14 Sep 2018 00:00

Waarom pinnen voor u interessant is

Pinnen is in Nederland goedkoop, maar omringt door onduidelijke contracten, huurovereenkomsten en afrekeningen. Aan al deze onduidelijkheden hebben we een eind aangemaakt. Na jaren van onderhandelen met bijna alle partijen in Nederland en België hebben we eindelijk een collectieve overeenkomst kunnen sluiten voor onze klanten. Inmiddels hebben we de eerste klanten over kunnen sluiten en deze maken gebruik van alle mogelijkheden.

We hebben een overeenkomst gesloten met EMS, een onderdeel van ABN-AMRO. Zij hebben samen met ons de tarieven afgesproken en daar kunt u gebruik van maken.

We hebben dan ook deze certificering met glans doorlopen en hebben zelfs nog een paar functies kunnen toevoegen. Wat dacht u van een WIFI pinautomaat die zowel aan uw pos systeem werkt als los. Handig voor die organisaties die een winkel met een kassa gebruiken maar ook soms los moeten kunnen pinnen. Denk hierbij aan de combinatie museum en kerk. In het museum wordt hij gebruikt in de shop en voor de collecte kunnen we hem los gebruiken, zo zijn er nog vele mogelijkheden denkbaar. Zo hebben we voor ieder bedrijf een oplossing en een pinautomaat.

App

Bij elke overzetting of nieuwe aansluiting krijgt u een app, MyEMS, hierin kunt u alles tot op de betaling volgen, meer inzicht en geen twijfels meer.
En deze dienst krijgt u er gratis bij.

Wat betekend het voor u als klant als wij voor u ons uw pin- en creditkaart betalingen gaan regelen.

Uw betalingen en bijbehorende data is in vertrouwde handen. Wij hebben met sommige van u al meer dan 45 jaar een relatie en wees eerlijk: dat krijg je niet zomaar.

We berekenen alleen de pin- of creditkaart betalingen die daadwerkelijk gedaan zijn.
Dus geen bundels, geen extra kosten als u uit uw bundel gaat, maar ook geen bundel verlies als u uw bundel half of niet gebruikt tijdens bijvoorbeeld uw vakantie. Gewoon duidelijke afspraken.

Kosten

Kosten die de meeste providers berekenen zijn jaarlijkse parameterbeheer, service met of zonder voorrijden en contract afsluitprovisie. Zo zien we regelmatig dat ondernemers de pinautomaat gehuurd hebben en daar inmiddels over de 6.000,00 euro aan betaald hebben.
De reden die deze organisaties opgeven is dat u heeft bij ons het huurcontract niet opgezegd.
Of wat dacht u ervan als uw geld eerst een rondreis gaat maken en dat u pas na een week of 2 / 3 uitbetaald krijgt. Of dat u voor elke pin betaling een percentage af moet staan. Voorbeeld: U dacht een leuke order te hebben van 2000,00 euro, moet u daar dan 2,5% van afstaan terwijl die zelfde betaling bij ons maximaal 0,065 euro kost.

Allemaal zaken die in onze ogen niet kunnen en niet meer van vandaag zijn.
En helaas en vaak in de drukte wordt er aan deze misère voorbij gegaan. Herkend u ook maar één van bovenstaande punten, bel ons snel en we regelen het voor u. Wat we ook vaak te horen krijgen, we zijn bang dat we straks zonder pin komen te zitten. Ook dat is geen excuses meer, wij hebben altijd een oplossing er staan automaten klaar om ingezet te worden bij calamiteiten, desnoods met gekoppelde bankrekening.
Bij ons heeft u uw pinbetalingen gewoon de volgende morgen op uw rekening.

Hoe werkt het bij ons

Bij Kassacentrum verkoopt of verhuurt u de betaalautomaat.
U betaalt een vast bedrag per maand aan kosten. € 7,95 hierin zitten de factuurkosten en het parameterbeheer.
en u betaalt alleen de transacties die u uitgevoerd hebt.
€ 0,065 tot 3500 transactie per maand en € 0,054 bij een hoger aantal.
U krijgt er gratis bij een account voor de creditkaarten Visa en Masterkaart. Het minimum tarief voor een creditkaart is  € 0,35 dus kijk goed uit of er voordeel in zit als een klant met een creditkaart betaald i.p.v. met een pinpas. Een creditkaart heeft vaak een voordeel voor uw klant omdat de goederen dan voor een periode verzekerd zijn of dat men daar een simpel krediet heeft.
Hier onder staan de starttarieven voor de verschillende creditkaarten.

Service

Tevens kunt u apart uw pinautomaat verzekeren voor reparatie en service.
Vaste automaten kosten voor service type 2  € 150,00 per jaar en voor service type 3 € 180,00 per jaar.
Een losse automaat (WiFi en GPRS) kosten voor servicetype 2 €  200,00 en voor service type 3 € 240,00 per jaar.
Bovenstaande kosten kunnen ook in de maandkosten meegenomen worden, u deelt ze dan gewoon door 12.

Zie ook servicevoorwaarden 2 en 3. Knop naar extra venster met voorwaarden.

Overzicht kaarttarieven :

Prijslijst.

Prijslijst automaten:        Alle automaten zijn uitgevoerd met contactloos betalen.
Ingenico ICT 250  €  499,00    Huur inclusief All-in service Type 2  €  49,00 per maand.


Contact

Chroomstraat 34
2718 RR Zoetermeer
Nederland
079 7170707
info@kassacentrum.nl