Winkelweegschaal met klantenbonprinter


Wilt u graag een winkelweegschaal met een bonprinter aanschaffen? Neem dan eens een kijkje in het uitgebreide en veelzijdige assortiment van Kassacentrum. Bij ons vindt u geheid de winkelweegschaal die aan uw eisen voldoet. Onze medewerkers helpen u dan ook graag bij het vinden van de juiste winkelweegschaal en adviseren u graag.

Een winkelweegschaal met bonprinter bestellen bij Kassacentrum

Als u op zoek bent naar een winkelweegschaal met bonprinter, dan heeft u bij Kassacentrum verschillende mogelijkheden. Zo kunt u kiezen uit de volgende opties:

Al onze weegschalen zijn van uitstekende kwaliteit en bovendien zeer gebruiksvriendelijk. Onze medewerkers helpen u graag met het kiezen van de juiste winkelweegschaal met bonprinter voor uw winkel.

Bekijk onze Winkelweegschalen

Online een bestelling plaatsen

Als u een winkelweegschaal met bonprinter gevonden heeft die voldoet aan uw wensen en eisen en die goed bij uw winkel past, dan kunt u direct online een bestelling plaatsen. U kunt de weegschaal laten bezorgen in uw zaak en laten installeren en programmeren door onze monteur, maar u kunt dit ook zelf doen en de weegschaal ophalen in onze vestiging in Zoetermeer. Voor meer informatie over onze producten kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen naar +31(0)797170707.

Misschien ook interessant


Interesse? Neem contact op, of kom langs in de showroom!IDEAL

© 2020 Kassacentrum. Alle rechten voorbehouden.

Privacy | Cookies | Retourbeleid