POS Horeca Algemeen


Welkom op onze Horeca pagina. Hier vindt u de basis om met ProfX POS uw bedrijf efficiënter en beter bestuurbaar te maken. ProfX POS voor de Horeca is door ons ontwikkeld vanuit de werkwijze van een in 1995 zeer populaire kassa. Wij waren toen in de gelegenheid om dit concept over te nemen en ook uit te breiden. Samen met uw collega’s die we altijd als klankbord gebruiken en die stuk voor stuk hun praktijk ervaring tot in de kleinste details hebben ingebracht.

ProfX POS is (en wordt) in Nederland nog steeds op de zelfde wijze doorontwikkeld. Mede daardoor zijn de lijnen met de ontwikkelafdeling kort en efficiënt, daarom zal ProfX POS ook in de toekomst alleen maar mooier worden en kunt u van al die toepassingen gebruik maken. Een huidige ontwikkeling is keuken-management, personeelsplanning en de webshop. Spreekt bovenstaande u aan? Maak dan eens een afspraak met één van onze specialisten of bezoek onze showroom, zodat u een goed indruk krijgt.

Horeca kassa

Waarom ProfX POS voor de horeca?

Zoals u weet is uw branche belast met veel arbeid als schoonmaken, voorbereiding, inkopen, personeel, financiën en planning. Met ProfX POS werkt u alleen met de zaken die er voor u toedoen.

Voorbeeld: Doet u veel Catering? Dan is een proforma nota een uitkomst. Zo zijn er inmiddels honderden functies beschikbaar. Aan u de keuze! Piektijden vaak rond 6 uur? Dan werken we met werk- keukenbonnen met daarop het zelfde groot weergegeven nummer als op de klantenbon, dus snellere afhandeling. Ook kunt u gebruikmaken van een nummerbord, dat geeft nog meer efficiëntie en rust. Er is een functie-toets waarmee u de werk- keukenbon aan of uit kunt zetten. Tafelgeheugen en heeft u veel zakelijke klanten? Dan kunt u eenvoudig de naam van de klant op de bon toevoegen. Ook het aanmaken van producten gaat eenvoudig.


Interesse? Neem contact op, of kom langs in de showroom!