Kassasysteem voor de Bezorgzaak


Welkom op onze fastfood en bezorgzaak pagina. Hier vindt u de basis om met ProfX POS uw bedrijf efficiënter en beter bestuurbaar te maken. ProfX POS voor Fastfood is door ons ontwikkeld, samen met uw collega’s, die stuk voor stuk hun praktijk ervaring tot in de kleinste details hebben ingebracht, zodat er nu een sterk praktijk gericht pakket staat. ProfX POS is, en wordt, nog steeds hier in Nederland doorontwikkeld. Mede daardoor zijn de lijnen met de ontwikkelafdeling kort en efficiënt en zal ProfX POS ook in de toekomst alleen maar mooier worden en kunt u van meer toepassingen gebruikt maken.

Spreekt bovenstaande u aan? Maak dan eens een afspraak met één van onze specialisten of bezoek onze showroom.

Horeca kassa voor de bezorgzaak

Waarom ProfX POS Fastfood shops?

Zoals u weet is uw branche belast met veel arbeid als schoonmaken, voorbereiding, inkopen, personeel, financiën en planning. En nog heel veel zaken die u nu waarschijnlijk op de automatische piloot afwerkt zonder dat u het zelf in de gaten hebt. Met ProfX POS werkt u alleen met de zaken die er voor u toedoen.

Voorbeeld: U heeft een Fastfood shop met regelmatig aanvragen van buiten en in de winkel. Beperkt aan tal tafels en mensen die komen halen. Het is zaak dat u al deze aanvragen zo snel en efficiënt afwerkt.

Heeft u de behoefte om er eens over van gedachte te wisselen, maak dan een afspraak dan ontvangen we u graag bij ons in de showroom.

Financiën

Bij vele een probleem. Regelmatig verdwijnt er geld, zij het niet door fraude, dan wel door fouten aan de kassa.

Hygiëne

Ook het aanraken van contant geld (wat door vele handen gaat) kan een bedreiging vormen voor het hygiënisch bereiden van voedsel in uw zaak. Goede hygiëne brengt niet alleen tevreden klanten, maar ook meer omzet in de lade. Als u kiest voor betalen via de pinautomaat in combinatie met de Automatic Cash heeft u een gesloten systeem, zonder verlies en fraude. Diefstal is niet meer mogelijk.


Interesse? Neem contact op, of kom langs in de showroom!