Kassasysteem voor de Combinatiezaak


De combinatie winkel voldoet meer aan de beleving van het shoppen van de klant. Alles wat je ziet kan je er ook kopen. De verhouding moet zo zijn dat stijl en visie elkaar aanvullen, met u, en die van uw klant. Dit kan een combinatie zijn tussen kleding-accessoires en klein-horeca of gebruikte goederen en horeca, zo zijn er meerdere combinaties mogelijk. Het één en ander ligt sterk aan de grote van de winkel en de omgeving waar u de winkel exploiteert. Met ProfX POS heeft u met het basis-pakket al ruim voldoende mogelijkheden om dit tot een succes te maken. De Retail-kant met, en zonder maattabellen en de horeca kant met plattegrond van de tafeltjes en werkbonnetjes. Met een druk op een toets switcht u van scherm. In onze beleving heeft een combinatie-zaak dan ook de toekomst (funshoppen moet ontspannend werken en een fijne belevenis zijn voor de klant).

Horeca kassa voor de combinatiezaak

Waarom een combinatie zaak?

De afgelopen 10 jaar hebben we veel retail zaken zien sluiten, naast de online concurrentie zijn winkelketens ook een prijzenslag aangegaan, leuk voor de consument maar niet voor u als ondernemer.

Welke andere weg kunt u volgen?Met ProfX POS kunt u uw kassa en de ProfX POS Manager zo inrichten dat u kunt verkopen, maar ook slim in kunt kopen en het nieuwe concept als geen ander kunt exploiteren en volgen. De combinatie tussen horeca en retail zal u als ondernemer ook een compleet nieuwe kijk geven op het zaken doen. Als u dat ook nog eens combineert met een geïntegreerde webshop moet de toekomst er wel goed uitzien. Het feit blijft wel dat u en uw medewerkers goed getraind moeten worden in het besturen en bedienen. Maar ook daarvoor hebben we de faciliteiten beschikbaar.

Heeft u de behoefte om er eens over van gedachte te wisselen, maak dan een afspraak dan ontvangen we u graag bij ons in de showroom.


Interesse? Neem contact op, of kom langs in de showroom!