Kassasysteem Koffie to Go


Snelheid is een van de belangrijkste zaken die telt. Mensen moeten op tijd de bus, tram of metro halen. Ze willen niet wachten tussen de middag en in de avond, hun vervoer op tijd halen en u bent daar als het goed is het middelpunt in. U bent hun moment van rust, genietend van de koffie of thee en wat te eten. Het ProfX POS Systeem werkt snel en efficiënt. U heeft een scherm waar alles aan producten op staat. De klantenbon staat uit en de pinautomaat is gekoppeld waar men alleen maar het pasje op hoeft te houden en betaald is er. Of wat dacht u van een koffie-kaart 1 punt voor € 0,50. Deze kaarten kunt u verkopen en de klant er privileges mee toewijzen zoals een korting of een gratis promotie. Kortom: snelheid en service, daar staat en valt uw zaak mee! Selfservice met gekoppelde pin geeft u alleen maar een werkbon en klaar.

Horeca kassa koffie to go

Waarom ProfX POS voor Koffie to Go?

Zoals u weet is uw branche belast met veel arbeid als schoonmaken, voorbereiding, inkopen, personeel, financiën en planning. Met ProfX POS kunt u uw omzet per dag en per uur bekijken. Zo kunt u uw personeel plannen voor de momenten dat u ze nodig hebt, ook kan er in- en uitgeklokt worden.

Voorbeeld: Er zijn momenten van de dag dat een ieder aan het werk is en dat het rustiger wordt. Heeft weleens gedacht aan catering? Vele van u zitten tussen de kantoren en ten slotte levert u het lekkerste broodje, nietwaar? Ook dat kan met ProfX POS. Uw klant besteld voor 10:00 uur via de website en bij u komen de orders direct binnen, ze zijn al betaald via Ideal. U levert op 12:00 uur af. Zo zijn er inmiddels heel veel mogelijkheden beschikbaar. Aan u de keuze! Ook het aanmaken van producten gaat snel en eenvoudig.
In de praktijk zien hoe het werkt? Kom langs in onze showroom!


Interesse? Neem contact op, of kom langs in de showroom!