POS Horeca Lunchroom


Welkom op onze Luchroom pagina. Hier vindt u de basis om met ProfX POS uw bedrijf efficiënter en beter bestuurbaar te maken. ProfX POS voor Luchrooms is door ons ontwikkeld, samen met uw collega’s, die stuk voor stuk hun praktijk ervaring tot in de kleinste details hebben ingebracht, zodat er nu een sterk praktijk gericht pakket staat. ProfX POS is, en wordt, nog steeds hier in Nederland doorontwikkeld. Mede daardoor zijn de lijnen met de ontwikkelafdeling kort en efficiënt en zal ProfX POS ook in de toekomst alleen maar mooier worden en kunt u van meer toepassingen gebruikt maken. Spreekt bovenstaande u aan? Maak dan eens een afspraak met één van onze specialisten of bezoek onze showroom.

Horeca kassa

De voordelen van ProfX POS Lunchroom

Zoals u weet is uw branche belast met veel arbeid als schoonmaken, voorbereiding, inkopen, personeel, financiën en planning. En nog heel veel zaken die u nu waarschijnlijk op de automatische piloot afwerkt zonder dat u het zelf in de gaten hebt. Met ProfX POS werkt u alleen met de zaken die er voor u toedoen.

Voorbeeld: Doet u veel Catering of High Tea’s organiseren? Dat is een proforma nota een uitkomst, klanten willen steeds meer maatwerk en met deze functie kunt u dat bieden. Heeft u aan het einde van de dag producten over dan kunt u deze direct afboeken.

Tafelgeheugen en heeft u veel zakelijke klanten? Dan kunt u eenvoudig de naam van de klant op de bon toevoegen. Tafel geheugen is onbeperkt beschikbaar maar ook vaste relaties met of zonder budget kunt u op rekening leveren.

Piektijden vaak rond 1 of 6 uur? Dan werken we met werkbonnen voor de afhaalklanten met daarop het zelfde nummer als op de klanten bon, dus snellere afhandeling. Ook kunt u gebruikmaken van een nummerbord, dat geeft nog meer efficiëntie en rust. Er is een functie-toets waarmee u de werkbon aan of uit kunt zetten. Ook het aanmaken van producten gaat eenvoudig. Zo zijn er inmiddels honderden functies beschikbaar. Aan u de keuze!Interesse? Neem contact op, of kom langs in de showroom!