POS Horeca Restaurant


Welkom op onze Restaurant pagina. Hier vindt u de basis om met ProfX POS uw bedrijf efficiënter en beter bestuurbaar te maken. ProfX POS voor de fine dining is door ons vanaf nul ontwikkeld, samen met uw collega’s, die stuk voor stuk hun praktijk-ervaring tot in de kleinste details hebben ingebracht, zodat er nu een sterk, praktijk gericht pakket staat. ProfX POS is een in Nederland doorontwikkeld pakket. Mede daardoor zijn de lijnen met de ontwikkelafdeling kort en efficiënt en zal ProfX POS ook in de toekomst alleen maar mooier worden en kunt u van meer toepassingen gebruikt maken. Spreekt bovenstaande u aan? Maak dan eens een afspraak met één van onze specialisten of bezoek onze showroom.

Horeca kassa

Waarom ProfX POS voor het restaurant?

Zoals u weet is uw branche, belast met veel arbeid als schoonmaken, voorbereiding, inkopen, personeel, financiën en planning. En nog heel veel zaken die u nu waarschijnlijk op de automatische piloot afwerkt zonder dat u het zelf in de gaten hebt. Met ProfX POS werkt u alleen met de zaken die er voor u toedoen.

Voorbeeld: heeft u verschillende ruimtes of een terras? Dan delen we dat visueel in, zodat ook niet bekende obers de bediening vlot kunnen afwerken. Doet u veel Catering? Dan is een proformanota een uitkomst. Zo zijn er inmiddels honderden functies beschikbaar. Aan u de keuze! Voor de keuken hebben we, wanneer nodig, een keukenprinter voor de warme en voor de koude kant en kunnen we de bon er gecombineerd uit laten komen zodat de gerechten gelijktijdig uitgeserveerd kunnen worden. Maar u gebruik van uit-serveer – nummers dan kunt u gebruikmaken van een nummerbord, dat geeft nog meer efficiëntie en rust. Er is een functie-toets waarmee u de werkbon aan of uit kunt zetten. Tafelgeheugen en heeft u veel zakelijke klanten? Dan kunt u eenvoudig de naam van de klant op de bon toevoegen. Ook het aanmaken en onderhouden van producten gaat eenvoudig en kan ook op afstand.


Interesse? Neem contact op, of kom langs in de showroom!