POS Horeca Snackbar


Welkom op onze snackbar pagina. Hier vindt u de basis om met ProfX POS uw bedrijf efficiënter en beter bestuurbaar te maken. ProfX POS voor Cafetaria’s is door ons van nul af ontwikkeld, samen met uw collega’s, die stuk voor stuk hun praktijk ervaring tot in de kleinste details hebben ingebracht, zodat er nu een sterk praktijkgericht pakket staat. ProfX POS is, en wordt, nog steeds hier in Nederland doorontwikkeld. Mede daardoor zijn de lijnen met de ontwikkelafdeling kort en efficiënt en zal ProfX POS ook in de toekomst alleen maar mooier worden en kunt u van meer toepassingen gebruikt maken. Spreekt bovenstaande u aan? Maak dan eens een afspraak met één van onze specialisten of bezoek onze showroom.

Horeca kassa

Waarom ProfX POS voor de horeca?

Zoals u weet is uw branche belast met veel arbeid als schoonmaken, voorbereiding, inkopen, personeel, financiën en planning. En nog heel veel zaken die u nu waarschijnlijk op de automatische piloot afwerkt zonder dat u het zelf in de gaten hebt. Met ProfX POS werkt u alleen met de zaken die er voor u toedoen.

Voorbeeld: Doet u veel Catering? Dat is een proforma nota een uitkomst. Zo zijn er inmiddels honderden functies beschikbaar. Aan u de keuze! Piektijden vaak rond 6 uur? Dan werken we met werkbonnen met daarop het zelfde nummer als op de klantenbon, dus snellere afhandeling. Ook kunt u gebruikmaken van een nummerbord, dat geeft nog meer efficiëntie en rust. Er is een functie-toets waarmee u de werkbon aan of uit kunt zetten. Tafelgeheugen en heeft u veel zakelijke klanten? Dan kunt u eenvoudig de naam van de klant op de bon toevoegen. Ook het aanmaken van producten gaat eenvoudig.


Interesse? Neem contact op, of kom langs in de showroom!