POS Horeca Toko


Welkom op onze Toko pagina. We hebben inmiddels een groot aantal Toko’s als klant mogen verwelkomen. Mede door dat we afgelopen jaren met deze klanten de ervaringen hebben mogen delen zijn we tot de volgende ProfX POS methodes gekomen. Zoals het zich nu ontwikkeld zien we twee stromingen binnen uw branche de eerste is de klassieke de eenmanszaak die vaak samen met familie de oude recepten en werkwijze van generatie op generatie aan elkaar overdragen, dit is ook vaak de bron van hun succes maar we zien ook de nieuwe ontwikkeling daar waar opvolging en continuïteit een probleem is geworden dat een keten deze traditie overneemt en het succes van daaruit bundelt en zo de locaties doorzetten zei het dan vanuit een ander perspectief “de keten”. Voor beide hebben inmiddels bewezen dat we een goed aansluitende oplossing hebben.

Horeca kassa

Waarom ProfX POS voor de horeca?

Ook uw branche is belast met veel arbeid als produceren, schoonmaken, voorbereiding, inkopen, personeel, financiën en planning. Vaak zijn het processen en methodes die al heel lang gevolgd worden en waar het moeilijk is van af te wijken. Oude gewoonte hebben ons altijd geholpen om de weg naar voordeel in tijd en geld te vinden.

Wij verdelen de Toko vaak in drie delen: De winkel, keuken en financiën. In deze drie delen hebben we verschillende maar ook overlappende disciplines. De winkel: daar hebben we schepproducten vaste artikelen voorzien van een barcode en een horeca gedeelte. Vaak werken de Toko’s met twee werkplekken die aan elkaar gekoppeld zitten een voor order innamen en afwegen en de andere voor het afreken waar we voor de hygiëne een wisselgeld- en pinautomaat aan gekoppeld zit.

Alles geïntegreerd efficient en fraude bestendig. Enige tijd geleden heb ik een blog geschreven over de Toko wellicht leuk om deze ook een door te lezen. Voor de zaken die nu samen worden gebracht tot een keten hebben we een aantal handige keuken functies ontwikkeld.

Verkopen, afhalen en bezorgen

Het verkopen, afhalen of bezorgen van maaltijden gaat als volgt. ProfX POS heeft een weegcertificering van het NMi ( Nederlands Meet en Weeginstituut) het houd in dat ProfX POS gekoppeld mag worden aan een weegschaal in de winkel. De combinatie van ProfX POS touch-screen en de weegschaal geeft u de volgende mogelijkheden u kunt porties voorwegen en etiketteren en voor de klant scheppen en afwegen dit kunt u dan in een portie steeds door gebruik te maken van de tarra functie het halen daarnaast kun u nog een paar artikelen als bijvoorbeeld kroepoek scannen en alles afrekenen of op een tussen rekening boeken die met een druk op een knop bereikbaar is, op papier lijkt dat best ingewikkeld maar in de praktijk is het kinderlijk eenvoudige bediening, mede door uw collega’s uit de praktijk zijn deze werkwijzes door ontwikkeld tot eenvoud.


Interesse? Neem contact op, of kom langs in de showroom!