POS Retail Algemeen


In ProfX POS voor retail heeft u kunnen lezen wat u allemaal met ProfX POS Systeem kunnen doen, echter de tijden veranderen en we zullen steeds weer blijven werken om het winkelen gezellig en voor alle partijen aantrekkelijk te maken. Voorbeeld: Als pa een krantje kan lezen onder het genot van een kopje koffie met een stuk gebak, zal hij geen haast maken om de zaak te verlaten. U kent ze wel, die types die bij de deur staan te zuchten. Zou het nu niet mooi zijn als deze rustig en relaxt hun tijd kunnen afwachten tot moeders klaar is met winkelen. Het brengt u meer omzet van de horeca, tegen relatief weinig inzet. Maar als u dit gerealiseerd heeft zijn er ook nog vele andere mogelijkheden als High-thee, lunches en modeshows. En als u dat nu combineert met een goede webshop dan bent u toekomst proef.

Kassasysteem Retail

Waarom een ProfX POS Kassasysteem voor de Retail?

In de praktijk hebben we al gezien dat het werkt en dat als we een redelijke huur en goed personeel beschikbaar hebben, dat de gezelligheid en klantcontact tot meer omzet leid. voor u toedoen.
De marketing zal van uit de kassa ondersteund moeten worden zo wordt automatisch uw website gevuld en kunt u deze indien daar behoefte aan is zelfstandig onderhouden worden.
Laat ons u begeleiden in uw keuzes dan maken we er samen een succes van.
In de verkoop van Retail / Horeca kassa’s hebben we twee mogelijkheden: de conventionele kassa’s en de POS systemen. Vaak is het budget doorslaggevend terwijl dat niet het geval zou moeten zijn. Wij kunnen u aantonen dat investeren loont en u meer zal opbrengen.
Maak snel een afspraak en vraag ons advies dat overigens geheel gratis gegeven wordt. Maak een afspraak en kom naar onze showroom


Interesse? Neem contact op, of kom langs in de showroom!