Kassasysteem voor de Cadeaushop


De cadeaushops in winkelcentra, maar ook in ziekenhuizen, hebben vaak diverse oplossingen nodig. Zo verkopen ze snoep per 100gr of broodjes en wenskaarten met speciale barcodes. Voor de Cadeaushop hebben we de complete oplossing. Overgebleven broodje kunt u direct afschrijven. Contanten kunnen ook via de wisselgeldautomaat en de pinautomaat hebben we uiteraard gekoppeld, alles om het geheel zo efficiënt mogelijk uit te voeren en de snelheid bij het afrekenen er in te houden. Prijzen kunnen vanaf een afstand onderhouden worden, dit kan al bijvoorbeeld vanaf uw laptop als u bloemen aan het inkopen bent op een veiling. U ziet: ProfX POS kan alles. Stel u heeft een shop in het ziekenhuis, dan kunt u ook op afdeling boeken en eens per periode factureren met detaillijst van wie en wanneer iemand wat afgenomen heeft.

De ontwikkelingen gaan snel en het is zaak dat u daarvan op de hoogte blijft, dus meld u aan voor een van onze seminars waar we u kort en efficiënt laten zien wat u aan ProfX POS hebt en hoe u de toekomst aankunt. Ook in de toekomst wordt het alleen maar mooier en kunt u van veel meer toepassingen gebruikt gaan maken. Spreekt bovenstaande u aan? Maak dan eens een afspraak met één van onze specialisten of bezoek onze showroom.

Kassasysteem Retail

Waarom ProfX POS voor de cadeaushop

U wilt eenvoudig en snel goederen in en uitboeken met ProfX POS werkt u alleen met de zaken die er voor u toedoen.

Voorbeeld: Heeft u een combinatie-shop tussen broodjes, cadeaus en bloemen dan is het handig dat er op de piektijden alles goed verloopt. Verkoopt u broodjes, dan kunnen deze eerst afgerekend aan de kassa worden en door- middel van een keukenbon bij de broodjes geprint worden. De klantenbon is dan voorzien van een groot nummer dat uw broodjes-afdeling ook op de keukenbon heeft staan. dit kan ook nog geprojecteerd worden op een klanten scherm.

Haal meer uit uw shop. Meten is weten en met ProfX POS kunt u meten. Vaak is de ruimte beperkt en moet er optimaal mee omgegaan worden. Door uw verkoopgroepen goed in te delen kunnen we exact bepalen wat een vierkantenmeter opbrengt. Zo kunt u ook zien welk artikel het best loop en welk artikel beter vervangen kan worden. Statiegeld, vouchers en cadeaubonnen zijn allemaal geregeld binnen ProfX POS. Snoep kunnen we met de gekoppelde weegschaal snel afhandelen zonder dat er weegverlies optreed.

Kom naar onze showroom dan geven we u een uitgebreid demonstratie.


Interesse? Neem contact op, of kom langs in de showroom!