Kassasysteem voor de Slager


De slagerij en groenteman gaan steeds meer op elkaar lijken. Service en assortiment worden steeds belangrijker. Producten zoals maaltijden, broodje en salades spelen naast het vaste assortiment een steeds grotere rol in de omzet. Ook doorleveringen aan horeca-instellingen kan de omzet vergroten. Met ProfX POS kunt u met de RVS-set wegen, scannen, afrekenen en orderbonnen maken, die u dan per periode kunt facturen. Klanten kunt u een kredietlimiet geven of geld laten storten. U kunt ook klanten binnen ProfX POS punten laten sparen en van een omzet korting voorzien. De rapportage is van eenvoudig tot zeer uitgebreid op te roepen en uit te draaien, zowel op de kassa als op de ProfX Manager die u op uw pc of laptop kan oproepen.

Kassasysteem Retail

Waarom ProfX POS voor de slager?

We kunnen meerdere kassa’s aan elkaar koppelen en de functie follow-me gebruiken, u kunt dus uw klant met u meenemen van de ene kassa naar de andere kassa. En omdat we producten kunnen wegen, kunnen we ook voorwegen, porties maken en voorzien van een label met houdbaarheid, verpakkingsdatum en een barcode.

Afrekenen

Afrekenen kan op meerdere manieren, zo kunt kiezen voor contant maar ook voor een wisselgeldautomaat, pin koppeling, op rekening of via een cadeau- of tegoedbon. In de verslaglegging krijgt de omzet te zien, wie welke omzet heeft gerealiseerd, een uren-rapport en een product-omzet rapport die u weer kunt gebruiken voor uw inkoop en een snelle indruk te krijgen van uw omzet.


Interesse? Neem contact op, of kom langs in de showroom!