Kassasysteem voor de Speelgoedwinkel


Welkom in onze speelgoed winkel. Hier vindt u de basis om met ProfX POS uw speelgoedhandel efficiënter en beter bestuurbaar te maken. ProfX POS voor de speelgoed branche is een van de eerst ontwikkelde fases en dit hebben we samen gedaan met uw collega’s, die stuk voor stuk hun praktijk ervaring tot in de kleinste details hebben ingebracht, zodat er nu een sterk praktijk gericht pakket staat. ProfX POS is, en wordt, nog steeds in Nederland doorontwikkeld. Mede daardoor zijn de lijnen met de ontwikkelafdeling kort en efficiënt en zal ProfX POS ook in de toekomst alleen maar mooier worden en kunt u van meer toepassingen gebruikt maken. Spreekt bovenstaande u aan? Maak dan eens een afspraak met één van onze specialisten en bezoek onze showroom.

Kassasysteem Retail

Waarom ProfX POS voor de speelgoedwinkel?

De afgelopen jaren waren niet eenvoudig voor de speelgoed-branche vele collega’s moesten inkrimpen of erger nog, gedwongen de deuren sluiten. Daar komt nog bij dat de internet-verkopen ook voor vele van uw klanten dagelijkse kost is geworden. De vraag is dan ook hoe gaat u daarmee om?

Voorbeeld: U heeft een redelijk goed lopen bedrijf en u wilt uw klanten het gevoel geven dat men koop bij een moderne zaak waar men direct kan afrekenen


Interesse? Neem contact op, of kom langs in de showroom!