Kassasysteem voor de Traiteur


Welkom op onze Traiteur pagina. Hier vindt u de basis om met ProfX POS uw bedrijf efficiënter en beter bestuurbaar te maken. ProfX POS voor de Traiteur is door ons door de jaren heen ontwikkeld, samen met uw collega traiteurs, die stuk voor stuk hun praktijk ervaring tot in de kleinste details hebben ingebracht zodat er nu een sterk op uw bedrijf en op de praktijk gericht pakket staat. ProfX POS is in Nederland ontwikkeld. Mede daardoor zijn de lijnen met de ontwikkelafdeling kort en efficiënt en zal ProfX POS voor de Traiteur ook in de toekomst alleen maar mooier worden en kunt u van meer toepassingen gebruikt maken. Spreekt bovenstaande u aan? Maak dan eens een afspraak met één van onze specialisten of bezoek onze showroom.

Kassasysteem Retail

NMi gecertificeerd

ProfX POS is gecertificeerd door het NMi (Nederlands Meetinstituut) om te mogen wegen in de winkel. Met het wegen kunt u artikelen op gewicht verkopen, maar u kunt ook voorwegen en direct het product van een stikker voorzien met daarop een barcode, de verpakkings en houdbaarheidsdatum en uiteraard uw bedrijfsnaam. ProfX POS is voorzien van een eigen label editor, zo kunt u zelf uw etiketten indelen en voorzien van de tekst die u goed dunkt.

Waarom ProfX POS voor het koffiehuis?

Zoals u weet is uw Traiteurs branche belast met veel arbeid als schoonmaken, voorbereiding, inkopen, personeel, financiën, planning, begrotingen en offertes. En nog heel veel zaken die u nu waarschijnlijk op de automatische piloot afwerkt, zonder dat u het zelf in de gaten hebt. Met het ProfX POS Systeem voor de Traiteur werkt u alleen met de zaken die er voor u toedoen. Dagprijzen

ProfX POS kan ook met dagprijzen werken wanneer u op de dag een product wilt afprijzen kunt u dit eenvoudig aanpassen en de volgende dag past het systeem automatisch de prijs weer aan naar de vaste prijs.

Voorbeeld: Doet u veel Catering? Dat is een proforma nota een uitkomst. Zo zijn er inmiddels honderden functies beschikbaar. Aan u de keuze! Piektijden vaak rond 6 uur? Dan werken we met werkbonnen met daarop het zelfde nummer als op de klantenbon, dus snellere afhandeling. Ook kunt u gebruikmaken van een nummerbord, dat geeft nog meer efficiëntie en rust. Er is een functie-toets waarmee u de werkbon aan of uit kunt zetten. Tafelgeheugen en heeft u veel zakelijke klanten? Dan kunt u eenvoudig de naam van de klant op de bon toevoegen. Ook het aanmaken van producten gaat eenvoudig.

Happy Hour kunt u aan en uitzetten op die momenten dat het u uitkomt, zo kunt u meer klanten aantrekken in rustige momenten.

Afbeeldingen op uw toetsenbord maakt de keuze eenvoudig. In de memo van uw artikel kunt zelfs het recept noteren.

ProfX kan veel, heel veel en allemaal voor U.

Interesse? Neem contact op, of kom langs in de showroom!