ProfX POS Kassasysteem voor de Juwelier


De meest juweliers zijn normale retailzaken, maar dan met voorraad-administratie en de mogelijkheid om in 100e grammen te wegen. De combinatie tussen innemen en verkopen levert dan voor u ook grote voordelen op. Zo zien we collega’s van u het ingenomen object aanpassen aan deze tijd en weer verkopen, sloopgoud innemen, goud als belegging verkopen, allemaal zaken die u op uw kassa kunt uitvoeren. ProfX POS heeft een speciale certificering van het NMi om 100e grammen te mogen wegen. Daarmee kunt u op uw kassa bijvoorbeeld de inkoopprijs van goud dagelijks aanpassen en in uw winkel(s) hanteren. Met ProfX POS kunt u ook automatisch connectie maken met uw webpagina waar op u artikelen maar ook uw inkoopprijs van edelmetalen kunt projecteren. Zo maakt u uw zaak betrouwbaar, transparant en een prettige plaats om goud in te kopen als belegging. Dit is een groot pluspunt, zeker nu de internetfraude grote vormen aan gaat nemen en U als ondernemer een op een uw klant kunt bedienen.

Kassasysteem Retail

Waarom ProfX POS voor de Juwelier?

U kunt uw klanten vastleggen in uw kassa en zo op de hoogte houden van uw nieuwe collectie of prijzen. De koppeling naar uw website was nog nooit zo eenvoudig en de verslaglegging is genoeg om met één druk op de knop je gegevens voor je aangifte BTW te produceren. Er zijn heel veel voordelen waarvan u gebruik kunt maken en niets moet maar is vaak wel heel handig.

ProfX POS werkt eenvoudig en kan ook met de hoofd database in de Cloud of op een server zodat u deze vanuit elke plek in de wereld kan bereiken. Zo houdt u volledige controle over uw goederen, personeel en uw omzet. Wilt u meer zien? Maak dan een afspraak voor een bezoek of demonstratie. We hebben in Zoetermeer een showroom van 150 m2 geheel gevuld met allerlei oplossingen, ook die voor u. U ziet: ProfX POS gaat verder dan een gewone kassa, het is aan u de keuze hoe ver. Met ProfX POS kan je eenvoudig beginnen en langzaam doorgroeien naar het doel wat u voor ogen heeft.

Voorbeeld: Heeft u veel klanten die u maar een of twee keer per jaar in uw winkel ziet? Zou het dan niet leuk zijn om rond bijvoorbeeld de feestdagen deze mensen extra op de hoogte te brengen van een nieuwe collectie of gewoon eens verteld wat voor een service ze bij u krijgen? Als u uw klant kent kennen zij u ook!


Interesse? Neem contact op, of kom langs in de showroom!