ProfX POS Kassasysteem voor de Wasstraat


Welkom op onze Wasstraat pagina. Hier vindt u de basis om met ProfX POS uw bedrijf efficiënter en beter bestuurbaar te maken. ProfX POS voor de Wasstraat is door ons samen met onze Carwash klanten ontwikkeld. Uw collega’s stelde hun kennis beschikbaar zodat we een goed in de praktijk getest pakket in de markt hebben kunnen zetten, stuk voor stuk hebben ze hun praktijk ervaring tot in de kleinste details ingebracht. ProfX POS is in Nederland binnen ons eigen bedrijf de laatste 15 jaar ontwikkeld. Mede daardoor zijn de lijnen met de ontwikkelafdeling kort en efficiënt en zal ProfX POS ook in de toekomst steeds meer toepassingen toevoegen waar ook u gebruik van kunt maken. Wij willen ook u graag aan onze klantenkring toevoegen.

Meer weten, maak dan afspraak met één van onze specialisten en bezoek onze showroom.

Kassasysteem Retail

Waarom ProfX POS voor de Wasstraat?

Voor uw Wasstraat is het van belang dat kwaliteit en snelheid goed geregeld is. Uit ervaring weten dat de investering van een Wasstraat niet stopt met een paar ton, maar dat er serieus geld bij betrokken is. Reden te meer om de financiën en het werkproces goed te regelen.

Voorbeeld: De drie peilers van de wasstraat

  • 1. Auto’s wassen
  • 2. Auto’s poetsen
  • 3. Auto accessoires

Het autowassen gaat via de kassa waar de klant een van de wasprogramma’s kiest. Maar de klanten zijn niet alleen particulieren maar ook bedrijven en instellingen. Iedere groep heeft zijn afspraken, binnen ProfX POS voor de wasstraat is dat goed geregeld. U kunt klanten inbrengen en van een waspas voorzien. Aan de waspas hangt u de punten en de voordeel-afspraken. Bedrijven kunt u ook achteraf een factuur sturen met een detaillijst wie waar en op welk moment gewassen heeft.


Interesse? Neem contact op, of kom langs in de showroom!