Kassalades

Bent u op zoek naar een geld- of kassalade? Bij Kassacentrum heeft u een ruime keuze uit meerdere type kassaladen.

Uitgevoerd met wiel- of telescoopgeleiding, een lade met telescoopgeleiding is een stuk robuuster, ideaal voor de intensieve gebruiker.

Er zijn fliptop lades beschikbaar, een kassa- of geldlade met de klep aan de bovenkant, met het scharnier exact op de hoek.

Van elke lade zijn 2 varianten beschikbaar, de handmatige versie, voor standalone gebruik, u opent de lade door middel van een knop of druk tegen de lade en de elektronische versie, met een rj11 stekkeraansluiting, voor gebruik met kassa- en possystemen.

Deze elektronische lades zijn leverbaar met 24- en 12volt aansluitingen voor de aansluiting aan de kassa, weegschaal en ProfX POS systeem. Als u niet zeker bent over welk voltage u nodig heeft bel ons voor een gratis vrijblijvend advies, een kassalade met een verkeerd voltage aansluiten kan leiden tot een beschadigde poort op uw systeem. Wij weten wat u nodig heeft.

Als u de kassalade in uw balie inbouwt heeft u het voordeel dat u het werkblad vrij houdt en de geldlade veilig onder het werkblad verborgen wordt. Voor de standaard geldlade 410 zijn montagebeugels met boormal beschikbaar voor makkelijk zelf ophangen.

Alle lade’s kunnen we eventueel ook voor u naar uw interieurbouwer sturen. Van te voren inbouwen in uw nieuwe toonbank is vaak handiger en aan te raden.

Kassacentrum | Chroomstraat 34, 2718 RR Zoetermeer | Geopend van ma. t/m vr. van 09:00 tot 17:00 uur | 079 - 71 70 707 info@kassacentrum.nl   Sluiten