Kassalades

Kassalade kopen? Bij Kassacentrum heeft u een ruime keuze uit meerdere type kassaladen. Onze medewerkers adviseren u graag over de beste kassalade voor uw winkel!

Uitgevoerd met wiel- of telescoopgeleiding, een lade met telescoopgeleiding is een stuk robuuster, ideaal voor de intensieve gebruiker.

Er zijn fliptop lades beschikbaar, een kassa- of geldlade met de klep aan de bovenkant, met het scharnier exact op de hoek.

Van elke lade zijn 2 varianten beschikbaar, de handmatige versie, voor standalone gebruik, u opent de lade door middel van een knop of druk tegen de lade en de elektronische versie, met een rj11 stekkeraansluiting, voor gebruik met kassa- en possystemen.

Deze elektronische lades zijn leverbaar met 24- en 12volt aansluitingen voor de aansluiting aan de kassa, weegschaal en ProfX POS systeem. Als u niet zeker bent over welk voltage u nodig heeft bel ons voor een gratis vrijblijvend advies, een kassalade met een verkeerd voltage aansluiten kan leiden tot een beschadigde poort op uw systeem. Wij weten wat u nodig heeft.

410 Kassalades

Fliptop Kassalades

Afwijkende maten geldlades

Als u de kassalade in uw balie inbouwt heeft u het voordeel dat u het werkblad vrij houdt en de geldlade veilig onder het werkblad verborgen wordt. Voor de standaard geldlade 410 zijn montagebeugels met boormal beschikbaar voor makkelijk zelf ophangen.

Alle lades kunnen we eventueel ook voor u naar uw interieurbouwer sturen. Van te voren inbouwen in uw nieuwe toonbank is vaak handiger en aan te raden.

Interesse? Of meer informatie?

Bel: 079 – 7170707
Mail: info@kassacentrum.nl
Of kom langs in onze showroom in Zoetermeer