Over betaal-, credit- en loyaltykaarten

14 Oct 2017 00:00

Over betaal-, credit- en loyaltykaarten

Waarom zijn organisaties zo onduidelijk over huren, kopen of betaalcontracten? Of waarom kan je al je zaken niet bij een organisatie onderbrengen? Onduidelijkheden zijn er veel, zo zien we niet alle kosten, ook al zijn deze kosten elders in een relatie gedekt. Waarom moet u uw klanten spaarsysteem elders onderbrengen? Zo kunnen we nog wel een tijdje doorgaan. Beetje zonde van de tijd. Kassacentrum doet het anders. Zo als vele van ons gewend zijn houden we van duidelijkheid, goede afspraken en altijd alles verklaarbaar.

We beginnen met betaalcontracten op de pin automaten. U betaald bij Kassacentrum € 2,95 voor de maandfactuur en € 0,065 cent per betaling. Bij deze overeenkomst heeft u geen minimum of maximum aantallen, u betaald alleen de pinbetalingen die gedaan zijn. Deze oplossing is ideaal voor organisaties en bedrijven die tijdens het jaar tijdelijk gesloten zijn. Heeft u het hele jaar door extreem veel betalingen dan is reducering van de prijs mogelijk.

Dus voor u geen ondoorzichtige bundels meer want,  let op in deze handel krijgt u niets cadeau, voorbeelden ten overvloeden.

Helaas komen wij het nog dagelijks tegen dat bedrijven inmiddels al meer dan € 6.000,00 betaald hebben aan hun al lang verlopen huurcontract. Jammer en zonde van het geld. Is niet nodig. Twijfels? Neem contact met ons op zodat we samen tot een goede oplossing komen.

Kassacentrum is hoofd-dealer van CCV en gecertificeerd voor het merk Verifone en Ingenico. Creditcards sluiten we voor u af bij EMS, een dochter van ANB-AMRO. We hebben bij deze firma’s goede en duidelijk afspraken kunnen maken.

Het tenslotte om uw portemonnee. En het is aan ons om dit alles te bewaken. Duidelijke afspraken over de betalingen, betaalbare serviceverzekeringen met snel een vervangende machine waar nodig.

Klanten en loyaliteitskaarten

Vaak een dure aangelegenheid met matig rendement. Het nut van deze kaarten is tweeledig, u krijgt als het goed is de N.A.W.-gegevens van uw klanten en de klanten zijn u trouw omdat ze punten sparen voor bijvoorbeeld een cadeau.

Kassacentrum heeft in zijn ProfX POS systeem met de module debiteuren een klanten spaarsysteem opgenomen.

Een extern spaarsysteem kost al gauw rond de €65,00 per maand en vaak gaat dat ook weer op een aparte terminal of computer, terwijl u die toonbank hard nodig hebt om uw handelswaar te tonen. 60 maanden of wel 5 jaar extern kost dus  € 3.900, en laat dat nu juist de prijs van een goed POS kassasysteem met punten sparen zijn.


Contact

Chroomstraat 34
2718 RR Zoetermeer
Nederland
079 7170707
info@kassacentrum.nl